Easy Basic Cardigan

55,00 DKK

Når du køber en strikkeopskrift hos os, køber du ikke kun en strikkeopskrift, men du modtager ved en gennemført betaling en samlet læringspakke der består af:
En strikkeopskrift målrettet begynderen – som er fuld af gode forklaringer til dig der er ny i strikkeverdenen
Tilhørende videoguides hvor vi strikker hele Easy Basic Cardigan fra a-z, således du aldrig er i tvivl om næste step. Vi strikker “sammen med dig”. Vores videoguides finder du her. , på YouTube og vores Instagram konto: easyasknit.
Et blogindlæg om garnalternativer – hvor du kan læse og se billeder af opskriftens garnalternativer, samt få tips til indkøb af strikkepinde og andre materialer der er nødvendige for at strikke opskriften. Dette blogindlæg finder du her.

Obs! På billedet af den hvide er der strikket et par indtagninger mere i bunden af ærmet (der hvor du strikker indtagninger), så ballonærmet fremstår dermed endnu mere tydeligt. Det er nemt at tilføje til din egen cardigan, da opskriften er fulgt hele vejen indtil sidste step som er at strikke bunden af ærmet: I stedet for at have fx 22 masker i bunden af ærmet i str S (som der står i opskriften), er der lavet 4 ekstra indtagninger lige inden ribben, således der kun er 18 masker inden ribben strikkes og ballonærmet fremstår dermed endnu mere tydeligt. 

Det fine billede af den hvide cardigan er lånt af @josephinestoy på Instagram.

Ryd

Cardiganen strikkes oppefra og ned og der anvendes udelukkende simple teknikker. Denne strikkeopskrift er derfor et oplagt og godt strikkeprojekt til nybegynderen. 

Størrelser: XS (S) M (L) XL (XXL)

Størrelsernes mål: Overvidde: 88 (96) 104 (112) 122 (128) cm. 

Længde: 48 (51) 54 (56) 58 (60) cm. Kan nemt justeres.

Strikkefasthed: 10 masker x 15 pinde glatstrik på pind 9 mm = 10 x 10 cm

Vejledende pinde: 9 mm rundpind (40 cm + 60 eller 80 cm) og 7 mm rundpind (40 cm) 

Materiale: Flere forskellige garnalternativer er beskrevet i opskriften og i dette blogindlæg. 

Sværhedsgrad: ★ (1 af 5 – hvilket svarer til ultra easy. Denne kategori er for begynderen, der gerne vil lære at strikke, og som har mod på et større projekt)

Sprog

, ,