Easy Basic Sweater

55,00 DKK

Når du køber denne strikkeopskrift hos os, køber du ikke kun en strikkeopskrift, men du modtager ved en gennemført betaling en samlet læringspakke der består af:
En strikkeopskrift målrettet begynderen – som er fuld af gode forklaringer til dig der er ny i strikkeverdenen
Tilhørende videoguides hvor vi strikker hele Easy Basic Sweater fra a-z, således du aldrig er i tvivl om næste step. Vi strikker altså “sammen med dig”. Vores videoguides finder du her. , på YouTube og vores Instagram konto: easyasknit.
Et blogindlæg om garnalternativer – hvor du kan læse og se billeder af opskriftens garnalternativer, samt få tips til indkøb af strikkepinde og andre materialer der er nødvendige for at strikke opskriften. Dette blogindlæg finder du her.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Easy Basic Sweater er god til det meste. Trøjen strikkes på tykke pinde med et chunky garn – og den er derfor et hurtigt og nemt strikkeprojekt. Der bruges simple teknikker, så du kan sagtens strikke trøjen som dit første projekt. 

Størrelser: XS (S) M (L) XL (XXL)

Størrelsernes mål: Overvidde: 96 (100) 108 (116) 120 (132) cm 

Længde: 48 (51) 54 (56) 58 (60)cm. Kan nemt justeres.

Strikkefasthed: 10 masker x 15 pinde glatstrik på pind 10 mm = 10 x 10 cm

Vejledende pinde: 7 mm rundpind (40 cm) og 10 mm rundpind(40 + 60 eller 80 cm)

Materiale: Trøjen på billederne er strikket i 1 tråd Drops Melody (50g=140m) sammen med 1 tråd Drops Lima (50g=100m). Flere forskellige garnalternativer er beskrevet i opskriften og her i vores blogindlæg “Kom godt i gang med din Easy Basic Sweater”.

Sværhedsgrad: (1 af 5 – hvilket svarer til ultra easy. Denne kategori er for begynderen, der gerne vil lære at strikke, og som har mod på et større projekt)

Sprog

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Easy Basic Sweater”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *