Square Cardi – både ensfarvet og ternet

55,00 DKK

#SquareCardi er en cardigan udviklet i samarbejde med Ingrid Bergtun. #SquareCardi kan strikkes ensfarvet eller i tern – du modtager en opskrift til både den ternede version og den ensfarvede version når du køber opskriften. Når du køber denne strikkeopskrift, køber du ikke kun en strikkeopskrift, men du modtager ved en gennemført betaling en samlet læringspakke der består af:
– En strikkeopskrift (på både den ternede og ensfarvede version) målrettet begynderen – som er fuld af gode forklaringer til dig der er ny i strikkeverdenen
– En strikkeopskrift (på både den ternede og ensfarvede version) målrettet den øvede strikker – denne version er kortere
– Tilhørende videoguides hvor vi strikker hele Square Cardi fra a-z, således du aldrig er i tvivl om næste step. Vores videoguides finder fra 29. september hvor Knitalong af cardiganen starter. Videoerne finder du her, på YouTube og vores Instagram konto: easyasknit.
– Et blogindlæg om garnalternativer – hvor du kan læse og se billeder af opskriftens garnalternativer, samt få tips til indkøb af strikkepinde og andre materialer der er nødvendige for at strikke opskriften. Dette blogindlæg finder du her.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

#SquareCardi er en cardigan udviklet i samarbejde med Ingrid Bergtun. #SquareCardi kan strikkes ensfarvet eller i tern – du modtager en opskrift til både den ternede version og den ensfarvede version når du køber opskriften. For at strikke ternene i forskellige farver anvendes teknikken intarsia/globestrik. Hvis du er en let øvet strikker (som har styr på de basale strikketeknikker) er dette en perfekt mulighed for at lære intarsia! Hvis du er begynder, anbefaler vi at du strikker cardiganen ensfarvet uden tern først – da dette er nemmere, på trods af at du stadig opnår en flot cardigan, hvor du lærer forskellige teknikker. Så kan du jo strikke den ternede bagefter, som du også har opskriften til. 

Størrelser: XS (S) M (L) XL (XXL)

Størrelsernes mål: Overvidde: 100 (113) 119 (126) 132 (139) cm

Længde:  50 (50) 53 (53) 57 (57) cm

Strikkefasthed: 14 masker x 22 pinde glatstrik på pind 6 mm = 10 x 10 cm

Vejledende pinde: 5 mm rundpind (40 cm og 80 cm) og 6 mm rundpind (80 cm) 

Sværhedsgrad ternet version: ★★★ (3 af 5 – hvilket svarer til let øvet. Denne kategori er for dig, der har strikket en del, og som har lyst til at lære at strikke intarsia)

Sværhedsgrad ensfarvet version: ★★ (2 af 5 – hvilket svarer til easy. Denne kategori er for begynderen, der har mod på at lære lidt flere teknikker, eksempelvis madrassting og maskesting)

Sprog

, ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Square Cardi – både ensfarvet og ternet”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *